Aosept Plus Hydraglyde Peroxide

 12.50

Wissen
Artikelnummer: AOSEPTHYDRA-X Categorie:

De opvolger van de AOSEPT Plus, met nog betere bevochtiging en comfort de gehele dag door.

LET OP!!! AOSEPT PLUS HYDRAGLYDE is een conserveringsmiddelvrije desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide. Verkeerd gebruik kan leiden tot ernstige irritatie aan uw ogen. Lees hierom goed de bijgesloten handleiding. U dient uw contactlenzen altijd minimaal 6 uur te neutraliseren in de bijgeleverde houder. Gebruik ook uitsluitend de bijgeleverde houder en geen andere/oude lenshouder. Ook geschikt voor harde contactlenzen.

Het AOSEPT PLUS HYDRAGLYDE systeem is een gebruiksvriendelijk onderhoudsysteem voor alle typen contactlenzen. Reinigen, desinfecteren, neutraliseren en verwijderen van prote•nen gebeuren in ŽŽéén enkele stap. Het waterstofperoxide en poloxamer desinfecteren en reinigen de lenzen. De AODisc splitst het waterstofperoxide in water en zuurstofgas, zodat er uiteindelijk een zoutoplossing overblijft. Na het be‘indigen van het neutralisatieproces kunnen de lenzen onmiddellijk worden ingezet. Dit proces duurt minimaal 6 uur.

De Aosept Plus HYDRAGLYDE lenzenvloeistof desinfecteert en reinigt in ŽŽŽŽéén stap. De alles-in-ŽŽn lenzenvloeistof van Alcon is geschikt voor desinfecteren, neutraliseren en bewaren van alle soorten lenzen.

Extra informatie

Kwaliteit

Fabrikant

Categorie

Soort

, , ,