Aosept Plus Peroxide

 11.99

Wissen
Artikelnummer: AOSEPT-X Categorie:

LET OP!!! AOSEPT PLUS is een conserveringsmiddelvrije desinfectievloeistof op basis van 3% waterstofperoxide. Verkeerd gebruik kan leiden tot ernstige irritatie aan uw ogen. Lees hierom goed de bijgesloten handleiding. U dient uw contactlenzen altijd minimaal 6 uur te neutraliseren in de bijgeleverde houder. Gebruik ook uitsluitend de bijgeleverde houder en geen andere/oude lenshouder. Ook geschikt voor harde contactlenzen.

Het AOSEPT PLUS systeem is een gebruiksvriendelijk onderhoudsysteem voor alle typen contactlenzen. Reinigen, desinfecteren, neutraliseren en verwijderen van proteïnen gebeuren in één enkele stap. Het waterstofperoxide en poloxamer desinfecteren en reinigen de lenzen. De AODisc splitst het waterstofperoxide in water en zuurstofgas, zodat er uiteindelijk een zoutoplossing overblijft. Na het beëindigen van het neutralisatieproces kunnen de lenzen onmiddellijk worden ingezet. Dit proces duurt minimaal 6 uur.

De Aosept Plus lenzenvloeistof desinfecteert en reinigt in ŽŽéén stap. De alles-in-ŽŽéén lenzenvloeistof van Alcon is geschikt voor desinfecteren, neutraliseren en bewaren van alle soorten lenzen.

Extra informatie

Categorie

Fabrikant

Kwaliteit

Soort