Easysept Peroxide

 14.50

Wissen
Artikelnummer: EASYSEPT-X Categorie:

EasySept peroxide contactlensvloeistof is een 1 fase peroxide systeem. De 3% waterstofperoxide vloeistof gedraagt ​​zich als een desinfecterend middel voor alle micro-organismen en garandeert perfecte reiniging na zes uur weken. Hoewel de vloeistof hard is voor bacteriën, is deze zacht voor uw lenzen. Veilig te gebruiken bij alle zachte week-, twee-weken- of maandlenzen.

EasySept peroxide contactlensverzorgingssysteem is voorzien van een verbeterde lenshouder. Deze is makkelijker in het gebruik en bovendien lekbestendig!

Voorzorgsmaatregelen:

  • Breng NOOIT ongeneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof rechtstreeks in contact met uw ogen.
  • Gebruik alleen de meergeleverde speciale lenshouder inclusief de platina disc in combinatie met EasySept peroxide contactlensvloeistof. Gebruik NOOIT een andere lenshouder!
  • Zet de contactlenzen NOOIT in als ze korter dan 6 uur in EasySept peroxide contactlensvloeistof hebben gestaan. Als niet geneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof in uw ogen komt, verwijder dan onmiddelijk uw lenzen en spoel uw ogen uit met stromend water.
  • Spoel lenzen NOOIT af met EasySept peroxide contactlensvloeistof voordat u ze inzet. Gebruik hiervoor een steriele zoutoplossing (saline).

Extra informatie

Categorie

Fabrikant

Kwaliteit

Soort

,