PureVision 1 Multifocal

 55.50

Wanneer jij je vrijheid, waarvan je daglijks geniet dankzij contactlenzen, niet wilt opgeven, maak dan snel kennis met PureVision2 for Presbyopia. Dit is een multifocale silicone hydrogel maandlens van Bausch+Lomb en deze lens bewijst iedere dag opnieuw haar waarde.

Wissen
Artikelnummer: PV1MF-X Categorie:

De PureVision Multifocal contactlenzen bieden scherp zicht wanneer het echt nodig is in het dagelijkse leven. Kost het je veel moeite om tekst op je smartphone te lezen? En op je tablet? Wanneer je last krijgt van presbyopie kan je gewoon contactlenzen blijven dragen zonder dat je een bifocale bril nodig hebt. PureVision Multifocal contactlenzen helpen je zicht voor dichtbij, ver en alles daar tussen te behouden, wanneer je het echt nodig hebt. De lenzen zijn voorzien van een dunne afgeronde rand voor een hoog draagcomfort, niet alleen tijdens het inzetten maar gedurende de gehele dag.

De ooglens verliest in de loop der jaren haar elasticiteit. Door minder flexibel te zijn kunnen ogen niet meer zo goed focussen op objecten dichtbij. Deze contactlenzen laten je ogen weer moeiteloos focussen op objecten op verschillende afstanden. Het ontwerp van de lens is zo ontwikkeld dat je ogen geleidelijk kunnen schakelen tussen het zicht voor ver en dichtbij.

Extra informatie

Categorie

Fabrikant

Inhoud

Kwaliteit

Soort

Andere suggesties…