Winkelmand

Blog

Overstappen zorgverzekering – wat je mogelijk nog niet wist

Door 6 november 2019Nog geen reacties
overstappen zorgverzekering

Het einde van het jaar nadert weer en dan komt de jaarlijkse worsteling weer om de hoek zetten: De zorgverzekering, overstappen of blijven?

Kosten gaan omhoog

Onvermijdelijk, ieder jaar weer; de premie van jouw zorgverzekering gaat wéér omhoog terwijl je in 2019 niet eens bij de huisarts bent geweest en de tandarts je niet heeft kunnen betrappen op het niet flossen van je tanden. Toch lukt het ze ieder jaar weer om de premie te verhogen. En jouw salaris? Je kon die bonus ook al vergeten, toch? Gelukkig is er dan nog dat kerstpakket met droge koekjes, twee-euro-wijn, servetten en als je geluk hebt dan beschik je na het ontvangen van dit pakket over twee broodroosters. Met een beetje knutselen kan je die tweede inzetten als terrasverwarming.

Wat je mogelijk nog niet wist bij overstappen zorgverzekering

Er zijn tal van redenen om over te stappen van zorgverlener. Slechte service, spookfacturen of gewoon te duur. Wat je mogelijk niet wist, is dat het meerendeel van de zorgverleners eenmaal in de drie jaar een vergoeding geeft op brillen en contactlenzen. Wat je dan waarschijnlijk ook niet wist, is dat bij het overstappen deze teller weer op ‘nul’ komt te staan. Als je overstapt van zorgverzekeraar dan heb je daar weer recht op vergoeding. Dus als je ieder jaar overstapt dan haal je het meeste uit je vergoedingen. Dit geldt overigens ook voor orthodontie. De snelle rekenaar weet dat je uit gaat van een vergoeding van 100 euro (vaak het minimum) per drie jaar, dus 200 euro kan besparen op je contactlenzen! Dus mocht je gaan voor het Love2see ‘pretpakket’, stap je ieder jaar over van zorgverzekeraar, dan kan je dus ieder jaar gratis lenzen dragen!

Vergelijken

Ben je nu van plan over te stappen? Ga dan naar www.poliswijzer.nl en kies je nieuwe verzekering door zorgverzekeringen te vergelijken. Overstappen van zorgverzekering was nog nooit zo leuk!

Graag gedaan 😉

De waardering van love2see.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 18 reviews.