Retourbeleid

De consument krijgt het recht om na ontvangst van de bestelling binnen 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden (herroepingsrecht). De termijn begint te lopen vanaf het moment dat de (gehele) bestelling door de consument is ontvangen. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Er bestaat geen herroepingsrecht wanneer de producten volgens zijn specificaties op maat zijn gemaakt of slechts kort houdbaar zijn.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. De consument zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het ongebruikte en onbeschadigde product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele verzendverpakking aan verkoper retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. 

Geopende verpakkingen welke geopend zijn door middel van de verzegeling te verbreken kunnen niet retour worden gestuurd. Geopende blisters kunnen niet retour. De koper dient voor opening te controleren of het bestelde product conform de bestelling is geleverd.

Gebruikte artikelen kunnen niet retour worden gestuurd in verband met hygiëne en houdbaarheid. Verzendkosten retourzending zijn kosten voor de consument en worden niet vergoed. Artikelen kunnen na het invullen van het formulier van herroeping (onderaan deze pagina) retour worden gestuurd naar:
Love2see
Eikenburglaan 22
5248 BK Rosmalen